Hartstocht
 
Gein Zuid 26
1391 JE Abcoude
0294-281366

Naam: *
Email: *
Onderwerp: *
Bericht: *
Sluit contactformulier

Goed te vertoefen

In onze boerderij zijn er ook appartementen beschikbaar. Wij bieden verschillende soorten appartementen aan, waar met veel plezier vertoefd kan worden. Wilt u weten welke appartementen er op dit moment te huur staan, dan kunt u ons het beste even een email sturen via Contact. Wij zijn wel voornamelijk op zoek naar mensen die voor een geruime tijd willen huren.

Kosten

We hebben op dit moment nog geen vaste vraagprijzen voor een appartement (Logischerwijs afhankelijk van het aantal personen en de verblijftijd). Indien u interesse hebt, kunt u hier even contact voor opnemen.


Locatie

De boerderij is gesitueerd in het mooie Gein, waar de natuur overal aanwezig is. De boerderij is overigens 10 minuten rijden met de auto vanaf de A2. Daarnaast bevindt het dorp Abcoude zich op drie kilometer van onze boerderij, waar om het half uur een trein vertrekt richting Amsterdam Centraal, Utrecht en Rotterdam. Ook kunt u naar Amsterdam Zuid-Oost fietsen om vanuit daar de metro naar Amsterdam te pakken (15 minuten fietsen). Over het algemeen kost het ongeveer half uur om vanaf onze boerderij in Amsterdam Centrum te komen.


Interesse? Ga naar Contact >
fotoalbum/overnachten_01.jpg
fotoalbum/overnachten_02.jpg
fotoalbum/overnachten_03.jpg
fotoalbum/overnachten_04.jpg
fotoalbum/overnachten_05.jpg
fotoalbum/overnachten_06.jpg
fotoalbum/overnachten_07.jpg
fotoalbum/overnachten_08.jpg
fotoalbum/overnachten_09.jpg
Overnachten